Szolnok Hetényi Géza Kórház Krónikus Belgyógyászat

  1. Tájékoztató a városi kórház jelenlegi helyzetéről
  2. Szolnok Hetényi Géza Kórház Krónikus Belgyógyászat – Budapest Bank Zzolnok Telefonszám
  3. Krónikus ágy- és orvoshiány Szolnok megyében | Weborvos.hu
  4. Részleges látogatási tilalom a Hetényi G. kórházban | Fegyvernek Város Honlapja

A pszichiátriai szakellátás továbbra is a megye 3 fekvőbeteg osztályán és a területi pszichiátriai gondozókban történik. A napi munkában komoly gondot jelent az orvoshiány. A megye pszichiátriai ágyainak száma 236, ebből 100 ágy rehabilitációs. Ezek csak részben képesek valódi funkciójukat betölteni, nagy számban ápolnak itt szociális ellátást igénylő betegeket. A 3 osztályon tavaly 4428 beteget láttak el, az átlagos ápolási nap 17, 7. A járóbeteg ellátásban 8 ezer 665 fő volt pszichiátriai gondozott. A szakorvos hiányból eredően az ellátásban jelentős feladat hárul a gondozást végző szakszemélyzetre. Az előző évekhez képest nem javult a megyében a reumatológiai ellátás. Sem a kórházi ágyszám, sem a járóbeteg kapacitás nem változott. Az egészségbiztosító a többletkapacitási kérelmeket elutasította. A fekvőbeteg ágyszám 60. Az előjegyzési idő 6 hét, illetve egy hónap. A mozgásszervi betegek gyógyulásához fontos lenne kis településeken is a finanszírozott reumatológai szakrendelés, fizikoterápiás kezelés, gyógytorna létesítése.

Tájékoztató a városi kórház jelenlegi helyzetéről

A Hetényi Géza kórház kardiológusai így közvetlenül konzultálhatnak a betegekkel felgyorsíthatják lerövidíthetik a szakorvosi ellátás menetét. Átköltözött a száz ágyas krónikus belgyógyászat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Rendelőintézet II-es számú telephelyéről Szolnok Városmajor út 32 a Tószegi út 21. 1991-1997 SOTE Oktató Kórház Belgyógyászat. Mózer Erzsébet Járóbeteg. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendel őintézet 5000 Szolnok Tószegi út 21. Kórházkereső – Jász-Nagykun-Szolnok megye kórházainak teljes gyűjteménye. Belgyógyászat 0100 97 20120701 AKTÍV JNK-Szolnok Dél Közép 100142 Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet 5000 Szolnok Tószegi út 21. Belgyógyászat 0100 109 20120312 JNK-Szolnok Észak-alföld 100738 Kátai Gábor Kórház 5300 Karcag Zöldfa út 48. CIKK SzolnokiNapló – Szolnok hírei hírportál hírek Szolnokról Szolnok hírek szolnok ingatlaniroda. Kórház B3 épület Földszint. Minden hétköznap 800 – 1500. Röntgen CT ultrahang Thermográfia infravörös labor Peritoneális.

Nem 22 Orvosi rehabilitáció kardiológiai. Január 1-jei hatállyal vezetői kinevezésekről döntöttek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben tájékoztatott Piroska Miklós a kórház főigazgatója. Kardiológiai Rehabilitációs épület E jelű Bejelentkezési időpont. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Cím. 5000 Szolnok Tószegi út 21 Tel. Nem 01 Belgyógyászat endokrinológia anyagcsere és diabetológia 0103 20070701 14 AKTÍV JNK-Szolnok 100142 Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendel őintézet 5000 Szolnok. Mózer Erzsébet járóbeteg-ellátási igazgató Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Dr. Jasz Nagykun Szolnok Megyei Hetenyi Geza Korhaz Kitunteteseket Adtak At A Semmelweis Nap Alkalmabol Pharmindex Online Https Www Antsz Hu Data Cms40008 Jnk Szolnok Megye 2012 07 01 Pdf Jasz Nagykun Szolnok Megyei Hetenyi Geza Korhaz Rendelointezet Https Www Antsz Hu Data Cms35033 Jnk Szolnok 2011 12 Pdf Archived True Jasz Nagykun Szolnok Megyei Hetenyi Geza Korhaz

Szolnok Hetényi Géza Kórház Krónikus Belgyógyászat – Budapest Bank Zzolnok Telefonszám

Tavaly 6, 3 százalékkal nőtt a véradásra jelentkező donorok száma az előző évhez képest. A megye vérellátása zavartalan volt. A speciális készítmények iránti igény jelentősen növekedett, elsősorban a vérrendszeri daganatos elváltozásokban szenvedő betegek részére.

Krónikus ágy- és orvoshiány Szolnok megyében | Weborvos.hu

A megyében 106 foglalkozás-egészségügyi alapszolgálat rendelkezik engedéllyel, 93 üzemorvostan szakorvos dolgozik itt. A foglalkozás-egészségügy területén 115 ápoló dolgozik. Az ellátott munkavállalók száma: 86 ezer 955. A szakmai alkalmassági vizsgálatok száma évek óta nem volt olyan alacsony, mint 2004-ben. A megyében nincs izotópdiagnosztikai és terápiás osztály. A Hetényi Géza kórházban elindult egy új nukleáris medicina osztály kiépítése. Az új osztályon izotópdiagnosztika és ambuláns izotópterápia fog működni. A JNSZ megyei betegek tavalyi nukleáris medicina ellátása az előző évivel megegyező, vagyis rendkívül széttagolt. A kecskeméti megyei kórház izotópdiagnosztikai osztályán tavaly összesen 210 Szolnok megyei beteget vizsgáltak, 90 százalékuk járó beteg, 10 százalékuk fekvő beteg. Befejeződött az új kardiológiai rehabilitációs részleg kialakítása a Hetényi Géza kórházban. A rehabilitációs nővérgárda a reumatológai osztály teljes személyi állományára épült, átképzésük zökkenőmentes volt.

A nővérhelyzetet sikerült stabilizálni. A JNSZ megyei onkológiai központ 2004-ben új helyen működött. A személyi állományból még hiányzik egy főállású belgyógyász és pszichológus. Az Orságos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) szerződés szerinti ágyszám 37, az ágykihasználás 66 százalékos. A kúraszerű kezelés lehetősége adott. Tavaly szeptembertől az ortopédiai szakellátás a megyei kórház és a MÁV Kórház közötti feladatmegosztásnak megfelelően átkerült a MÁV Kórházhoz. JNSZ megyében az Országos Mentőszolgálaton kívül két betegszállító magánvállalkozás végez betegszállítást. További két betegszállító vállalkozás rendelkezik működési engedéllyel, de a betegszállító tevékenységre finanszírozási befogadásuk még nem történt meg. A megyei mentőszolgálat 12 mentőállomással, 45 aktív gépkocsival rendelkezik. Az összes feladatszám 75 százaléka volt betegszállítás. A betegszállítási feladatok 4 százalékát kellett kapacitáshiány miatt más időpontra átprogramozni. A mentőszolgálattal összevont orvosi ügyelet szakmai előnyei vitathatatlanok, a megyében azonban egyetlen ilyen szolgálat sem működik.

Részleges látogatási tilalom a Hetényi G. kórházban | Fegyvernek Város Honlapja

- Dr. Sélleiné Márki Mária - főigazgató

  1. Megszületett a kis jézus örvendjünk
  2. Assassin' s creed rogue magyar felirat 2019
  3. Opel astra h biztosíték tábla rajz na
  4. LG UltraGear™ 24GL600F-B teszt – milyen egy olcsó gamer monitor több hónap távlatából? - Techkalauz
  5. Eladó samsung galaxy s7 edge - Magyarország apróhirdetések - Jófogás
  6. Szürke ötven árnyalata 1 teljes film magyarul hd
  7. Renault clio 3 ablaktörlő lapát
  8. Sims 2 házak letöltése ingyen
  9. Részleges látogatási tilalom a Hetényi G. kórházban | Fegyvernek Város Honlapja
  10. Mi legyen a vacsora gyerekeknek google
  11. Krónikus ágy- és orvoshiány Szolnok megyében | Weborvos.hu
  12. Samsung Galaxy S6 edge + - A telefon MMS-beállításai | Vodafone Magyarország

A pszichiátriai szakellátásban továbbra is komoly gondot jelent az orvoshiány Jász-Nagykun-Szolnok (JNSZ) megyében. A szolnoki megyei kórház A pszichiátria és addiktológia külön ellátási rendszerét továbbra sem alakították ki JNSZ megyében – ez derül ki az ÁNTSZ JNSZ Megyei Intézetének a megye egészségügyi szakellátását elemző tájékoztatójából. Az alkohol és drogbetegeket a pszichiátriai ellátás keretében látták el. 2004-ben az osztályokon az ágykihasználás 91 százalékos volt. Az osztályok betegforgalmában tovább csökkent az addiktológiai betegek száma és aránya. Megyei átlagban az addiktológiai betegségek aránya 26 százalékról 23 százalékra csökkent. A pszichiátriai osztályon ellátott 1029 addiktológiai betegből 955 volt alkoholfüggő, 74 drogeset, ezen belül a többség nyugtatószerfüggő. A valódi drogesetek száma tavaly 15 volt. A belgyógyászat helyzetét jellemzi, hogy nincs megfelelő számú krónikus ágy a megyében, ezért az átlagos ápolási idő hosszabb a szakmailag elvártnál, amit növel a diagnosztikára való várakozás is.

A diákok gyakorlati képzése a mezőtúri kórházban történik. A tervek szerint ez a képzés biztosítja az egészségügyi ápolószemélyzet utánpótlását is. A kórház saját fejlesztéseiben szerepel többek között a kórtermek, és a szakrendelő tisztasági festése. Itt új, egységes sötétítőfüggönyöket is elhelyeztek. Bevezették az ágy melletti labordiagnosztikumot és kialakították a nappali kórház helyét. Egy nyertes pályázat kapcsán megújult a szakrendelő épülete. Ezt a pályázatot az önkormányzat indította el, majd állami tulajdonba kerülés után a kórház fejezte be a projektet. A szakrendelő homlokzatszigetelést, tetőszigetelést kapott és nyílászáró cserét, fűtés- és világításkorszerűsítést hajtottak végre. Az igazgatónő beszámolóját az osztályvezető főorvosok bemutatkozása követte, majd a fórumon megjelent lakosok tehettek fel kérdéséket a kórház orvosainak. A lakossági fórumon naprakész helyzetképet kaphattak a megjelentek kórházunkról. Kifejezésre jutott az a szándék is, mely szerint minden évben fontos és érdemes beszámolni a lakosság felé kórházunk jelenéről és jövőjéről.

Kérjük, hogy részvétüket egy szál virággal fejezzék ki. A gyászoló család EMLÉKEZÉS DR. BERKI FERENC halálának 5. évfordulóján. "Elhull a virág, eliramlik az élet. " Szeretettel emlékezünk mindannyian, akik örökké szeretünk Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk DORKÓ JÓZSEFNÉ (született: Szécsi Ilona) 94 éves korában 2021. július 1-jén elhunyt. Felejthetetlen halottunktól 2021. július 14-én 10. 00 órakor a törökszentmiklósi római katolikus temető ravatalozójában veszünk végső búcsút. Gyászoló gyermekei, unokái, dédunokái Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek és gyászunkban osztoznak. A gyászoló család